Create pull request - error

mpaszek's Avatar

mpaszek

03 Oct, 2017 05:52 PM

I try to create pull request from for of git new repo. I created leading commin on master, create fork in private repo group, create new commit in fork and try to create pull request but getting error: Revisions: Missing value.

  1. Support Staff 1 Posted by Marcin Kuzminsk... on 03 Oct, 2017 05:57 PM

    Marcin Kuzminski's Avatar

    Hi,

    Please update your version of RhodeCode. This is a bug caused by async loading of commits for a PR and button being active during that. In latest release, we lock the creation until the compare and commits are loaded.

  2. 2 Posted by mpaszek on 03 Oct, 2017 07:59 PM

    mpaszek's Avatar

    I think system is up to date. See attached file.

  3. Support Staff 3 Posted by Marcin Kuzminsk... on 03 Oct, 2017 08:01 PM

    Marcin Kuzminski's Avatar

    It's odd because the screenshot that you attached comes from older version (it has certain UI element we changed in flash message)

    Are you sure the proxy doesn't redirect to a different older system somehow ?

  4. 4 Posted by mpaszek on 03 Oct, 2017 08:06 PM

    mpaszek's Avatar

    Yes i'm sure because I have only one, community version deployed from ova.
    rccontrol self-update and rccontrol upgrade community-1 don't see newer version.

  5. Support Staff 5 Posted by Marcin Kuzminsk... on 03 Oct, 2017 08:08 PM

    Marcin Kuzminski's Avatar

    can you show the output of rccontrol status, and also check if static files aren't server from some old directory via HTTP server

  6. 6 Posted by mpaszek on 03 Oct, 2017 08:10 PM

    mpaszek's Avatar

    ➜ ~ rccontrol status
    RHODECODE CONTROL VERSION: 1.14.0

     - NAME: community-1
     - STATUS: RUNNING
       logs:/home/rcdev/.rccontrol/community-1/community.log
     - VERSION: 4.9.0 Community
     - VCS: None
     - URL: http://127.0.0.1:10008
     - CONFIG: /home/rcdev/.rccontrol/community-1/rhodecode.ini

     - NAME: enterprise-1
     - STATUS: STOPPED
       logs:/home/rcdev/.rccontrol/enterprise-1/enterprise.log
     - VERSION: 4.9.0 Enterprise
     - VCS: None
     - URL: http://127.0.0.1:10008
     - CONFIG: /home/rcdev/.rccontrol/enterprise-1/rhodecode.ini

     - NAME: vcsserver-1
     - STATUS: RUNNING
       logs:/home/rcdev/.rccontrol/vcsserver-1/vcsserver.log
     - VERSION: 4.9.0 VCSServer
     - URL: http://127.0.0.1:10004
     - CONFIG: /home/rcdev/.rccontrol/vcsserver-1/vcsserver.ini
    ➜ ~

  7. 7 Posted by mpaszek on 03 Oct, 2017 08:13 PM

    mpaszek's Avatar

    OK. I found it. I have not upgrade enterprise version earlier. Now after same version of enterprise and community site with pull request looks different.

  8. Support Staff 8 Posted by Marcin Kuzminsk... on 03 Oct, 2017 08:15 PM

    Marcin Kuzminski's Avatar

    It also means your http server still serves static files from enterprise-1 dir. I'd recommend changing that in NGINX configuration

  9. 9 Posted by mpaszek on 03 Oct, 2017 08:26 PM

    mpaszek's Avatar

    Yes, I'll check this.
    Thank You for very quick support!

  10. mpaszek closed this discussion on 03 Oct, 2017 08:26 PM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac

Recent Discussions

23 Nov, 2017 03:02 PM
21 Nov, 2017 06:38 PM
03 Oct, 2017 08:26 PM
03 Oct, 2017 05:48 PM
28 Sep, 2017 05:55 PM